Wij zijn Progress

Bij Progress pakken we de zaken geheel op onze eigen manier aan. We ondersteunen u bij het hele traject; van idee tot ontwikkeling en van productieassemblage tot en met warehousing en levering. Klanten staan vaak versteld van ons bedrijf; bescheiden in formaat, maar groots in de uitvoering. Met onze razendsnelle doorlooptijd, flexibiliteit en beperkte ontwikkelingskosten zijn we een aantrekkelijke keuze voor tál van grote spelers in de automotive industrie.

Dit is onze overtuiging

Wij geloven dat de automotive industrie vraagt om innovatieve denkers. Creatievelingen die niet denken in beperkingen maar in oplossingen. Wij grijpen elke uitdaging aan en willen bijdragen aan uw verkoopsucces. Trends signaleren, nieuwe trends creëren en oplossingen vinden die onmogelijk leken; dáár worden we enthousiast van.

Innovaties mogelijk maken

Wij vinden dat innovatie gestimuleerd moet worden. Bij nieuwe ontwikkelingen is het echter lastig om te bepalen hoe de markt erop gaat reageren en hoeveel vraag ernaar zal zijn. Dat vraagt om een flexibele aanpak en meedenkend vermogen van ons als leverancier. Daarom produceren wij bijvoorbeeld in élke gewenste oplage en schalen we moeiteloos op als dat nodig is.

Progress Europe

Zo werken we

Wij zijn een producent van bescheiden formaat met grootste resultaten. Dankzij onze efficiënte productie en minimale overheadkosten weten we onze afnemers keer op keer te verrassen met snelle levertijden en producten die de investering méér dan waard zijn.

Focus op kwaliteit en service

We gaan voor kwaliteit en leveren producten van O.E.M.-niveau. Onze producten onderscheiden zich door functionaliteit en design en zijn ontworpen met het oog op veiligheid en duurzaamheid. Zo garanderen wij een kwaliteit die aansluit bij uw merkbeloften. We werken op een integere manier, met respect voor uw wensen en garanderen de beste service. Of het nu gaat om technische goedkeuringen, montage -instructies of homologatiedocumentatie; wij regelen het. Indien gewenst bieden we ook fysieke instructies of producttrainingen op locatie.

Prototypebouw

Betrouwbaar en betrokken

Met onze efficiënte productiemethode belasten we het milieu zo min mogelijk. Productveiligheid staat bij ons voorop. We besteden veel aandacht aan risicobeheersing en werken volgens ISO 9001:2015 en IATF 16949 en APQP/PPAP.
Dankzij onze certificering krijgen wij zelfstandig ABE-Gutachten voor onze producten. En onze werknemers? Die werken in een veilige en gezonde werkomgeving onder prettige arbeidsomstandigheden. Want een goed eindproduct begint volgens ons bij mensen die plezier hebben in hun werk.

Ontdek zelf de meerwaarde van Progress tijdens een persoonlijke kennismaking en neem contact op!

Prototypebouw