Wat doen wij Dit doen wij voor u

Wij zijn uw nummer 1 partner in de ontwikkeling van onderdelen en accessoires onder private label. Daarbij ondersteunen wij u in het complete traject, van het allereerste prototype tot het transport naar uw locatie.

Design

Ontwikkelingen gaan snel, al helemaal in de automotivebranche. Auto’s, bestelwagens en trucks moeten niet alleen functioneel en veilig zijn; het oog wil ook wat. Onze designafdeling vertaalt uw wensen in schitterende 2D en 3D designs met behulp van Photoshop, Catia en Solidworks.
Behoefte aan verkoopondersteuning? Dan ontwerpen ze een aantal aantrekkelijke teasers om (potentiële) klanten te enthousiasmeren en werken ze realistisch beeldmateriaal uit voor uw folder of website.

Design

Prototypebouw / Modelstudio

Met behulp van speciale 3D-programmatuur vertalen onze engineers het oorspronkelijke idee naar een technisch ontwerp. Hier ligt een sterke focus op de productiemogelijkheden en praktische haalbaarheid. Alle eisen omtrent de constructie, kwaliteit, veiligheid, toepasbaarheid en wet- en regelgeving worden meegenomen in het engineeringstraject. Daarna is het tijd voor de volgende stap: prototypebouw.

Prototypebouw / Modelstudio

Engineering

In onze modelstudio vindt de transformatie van uw design naar een concreet model plaats. Onze ervaren experts maken volkomen realistische 1:1 prototypes. Zo wordt het design tastbaar en krijgt u alvast een indruk van het eindresultaat op uw voertuig. Heeft u nog andere wensen of voorkeuren? Dan gaan onze engineers aan de slag, net zo lang totdat we het perfecte prototype hebben gevonden.

Engineering

Project management

De voorbereiding, uitvoering en afronding van het project houden wij nauwlettend in de gaten. We stellen samen met u de omvang van het project vast en maken een planning. Vindt er een deeltraject plaats? Dan ontvangt u van de projectleider op vaste momenten een rapportage. Hij is voor u continu het aanspreekpunt; van de uitvoering van de verschillende fasen tot en met het resultaat.

Project management

Sourcing

Wij willen de hoogste kwaliteit leveren aan onze afnemers. Dat vraagt om hoogwaardige, duurzame grondstoffen en halffabricaten. Onze afdeling sourcing houdt zich bezig met de inkoop van deze producten en onderhandelt over scherpe tarieven met de leveranciers. Dankzij deze kritische manier van inkopen, wordt de perfecte basis gelegd voor onze producten.

Sourcing

Assemblage

Wij ontwerpen en ontwikkelen uw accessoires en onderdelen niet alleen; we maken ze ook! Daar zijn we toe in staat dankzij ons professioneel opgeleide en getrainde productieteam en de hoogwaardige in-house productiefaciliteiten waarmee zij werken. De benodigde machines daarvoor ontwikkelen en produceren wij in eigen huis en stemmen we volledig op uw automotive-wensen af. Het is die combinatie die zorgt voor assemblage met een keurmerk van onberispelijke OEM-kwaliteit.

Assemblage - Progress Europe

Verpakking

U wilt accessoires en onderdelen die wij voor u produceren vakkundig, efficiënt, milieuvriendelijk en in uw huisstijl laten inpakken? Ook daar zorgen wij voor! Onze professionals denken graag een verpakking en verpakkingsmethode voor u uit, die voldoet aan al uw condities. Zo kunt u uw bulkgoederen snel, goed en nauwkeurig afleveren aan uw klanten en waar nodig eenvoudig omzetten naar stukgoed. Voor diverse opdrachtgevers hebben wij inmiddels kostenbesparing gerealiseerd door uitgekiende materiaal- en proceskeuzes.

Verpakking - Progress Europe

Warehouse & Logistics

Ons hoogbouwmagazijn is maar liefst 1.800m2 groot en fungeert als externe opslaglocatie voor veel van onze afnemers. U bent bij ons verzekerd van een veilige en goed beheerde opslag éen levering op precies het juiste moment. We faciliteren nachtleveringen of 24-uursleveringen binnen uw hele netwerk en overal ter wereld. Bestellen doet u bij ons op de manier die u zelf handig vindt; telefonisch, per mail of via EDI.

Warehouse

Kwaliteitsbewaking

Wat we ook bedenken, ontwerpen, ontwikkelen of maken; kwaliteit vormt er hét uitgangspunt voor! Daarom laten wij onze kwaliteitsafdeling non-stop controles en audits uitvoeren op veiligheid en duurzaamheid tijdens ons ontwikkelingsproces en dat van onze toeleveranciers. Zo zijn onze accessoires en onderdelen niet alleen functioneel en fraai, maar beschikken ze ook over dezelfde levensduur als uw vervoersmiddelen. Dat we u OEM-kwaliteit garanderen, blijkt ook uit alle certificeringen die Lloyd’s ons afgeeft (ISO-9001, ISO 14001 en IATF 16949).

Kwaliteits<small class="hidden-xs">- <br></small>bewaking - Progress Europe

Onze producten Meerwaarde voor uw merk

Wilt u uw productlijn ook versterken met eigentijdse accessoires en fraai vormgegeven onderdelen? Maak kennis met onze producten en ontdek hoe we samen meerwaarde kunnen creëren voor úw merk!