PROGRESS EUROPE VIERT 45-JARIG JUBILEUM

| Progress Europe viert in oktober 2019 haar 45-jarig jubileum.

PROGRESS EUROPE VIERT 45-JARIG JUBILEUM

Gestart als garagebedrijf is zij in 45 jaar tijd uitgegroeid tot een internationale, gerenommeerde producent van accessoires in de Automotive Sector. Door de geboden expertise is Progress Europe al jaren een gewaardeerde partner voor veel autofabrikanten, Europese inkooporganisaties en importeurs in binnen- en buitenland; zij weten de weg naar de Vaassense firma met grote regelmaat te vinden.

Full Service Concept
Progress ‘full service concept’ omvat diensten als: Design, Prototypebouw, Engineering, Project Management, Sourcing, Warehouse & Logistics en Service & Kwaliteit. Tevens beschikt men over uitgebreide en technisch hoogwaardige in-house productiefaciliteiten die onder constant toezicht staan van een eigen kwaliteitsafdeling.
Door Lloyd’s Register Nederland B.V. is Progress Europe gecertificeerd volgens ISO-9001:2015. Als gecertificeerd fabrikant is het voor Progress tevens mogelijk om, op eigen naam, ABE-Gutachten te verkrijgen voor de producten van haar klanten.

Accessoires Personenwagens, Bedrijfswagens en Vrachtwagens
Progress Europe biedt uitgebreide mogelijkheden voor de ontwikkeling van accessoires, voor zowel het exterieur als ook het interieur, van voornamelijk personenwagens, bedrijfs- en bestelwagens en vrachtwagens. Fraaie, veilige en functionele accessoires geven een toegevoegde waarde aan de hoogwaardige uitstraling van het voertuig. De nadruk ligt op het innovatieve design, echter ook bij functionele accessoires wordt de vormgeving niet uit het oog verloren. Alle accessoires uit het omvangrijke programma voldoen aan de hoge eisen die in de EU zijn vastgesteld in wet- en regelgeving.

Toekomstvisie
Door continue in te spelen op de trends en ontwikkelingen, maar ook de bereidheid tot het nemen van afgewogen risico’s en het efficiënt organiseren van haar bedrijfsprocessen ziet de, in Vaassen gevestigde, producent de toekomst vol vertrouwen tegemoet en verwacht de komende jaren nog nauwer te samenwerken met diverse automobielfabrikanten (O.E.M.’s).


PROGRESS EUROPE
Automotive Innovations B.V.

Actueel Meer nieuws

Body Kit VPC voor de Opel Vivaro 19-

Body Kit VPC voor de Opel Vivaro 19-

Trots op een van onze laatste ontwikkelingen

Desinfectie met de kracht van Ultraviolet Licht!

Desinfectie met de kracht van Ultraviolet Licht!

Interessant item van AutoRai.nl over Progress Europe's nieuwste ontwikkeling op het gebied van het desinfecteren van het auto interieur.

Ready for summer holiday 2020, ready for TakeOff!

Ready for summer holiday 2020, ready for TakeOff!

Vrij zijn als een vogel met de Easy Caravanning TakeOff folding caravan. Trots dat wij hieraan mochten bijdragen.