• Progress Europe Automotive Innovations
 • Progress Europe Automotive Innovations
 • Progress Europe Automotive Innovations
 • Progress Europe Automotive Innovations
 • Progress Europe Automotive Innovations
 • Progress Europe Automotive Innovations
 • Progress Europe Automotive Innovations
 • Progress Europe Automotive Innovations

Nieuws


Het laatste nieuws over Progress Europe, onze producten, evenementen en over de markt waarin we ons bewegen leest u hier:

------------------------------

Volvo S90 Styling Kit van Volvo Car Corporation. Trots op onze bijdrage.

------------------------------

Progress Europe heeft de ISO 9001:2008 audit weer met succes doorlopen.

------------------------------

Scania Limited Edition V8 Red Passion van Scania Benelux, met enkele accessoires van Progress Europe.

------------------------------

Leuk om te zien dat een van onze producten voorkomt in de reclamespot van Volvo Car Corporation voor nieuwe Volvo XC90.

------------------------------

PROGRESS EUROPE VIERT 40-JARIG JUBILEUM

Progress Europe viert in oktober 2014 haar 40-jarig jubileum. Gestart als garagebedrijf is zij in 40 jaar tijd uitgegroeid tot een internationale, gerenommeerde producent van accessoires in de Automotive Sector. Door de geboden expertise is Progress Europe al jaren een gewaardeerde partner voor veel autofabrikanten, Europese inkooporganisaties en importeurs in binnen- en buitenland; zij weten de weg naar de Vaassense firma met grote regelmaat te vinden.

Full Service Concept
Progress 'full service concept' omvat diensten als: Design, Prototypebouw, Engineering, Project Management, Sourcing, Warehouse & Logistics en Service & Kwaliteit. Tevens beschikt men over uitgebreide en technisch hoogwaardige in-house productiefaciliteiten die onder constant toezicht staan van een eigen kwaliteitsafdeling. Door de certificeringsinstantie TüV Rheinland Kraftfahrt GmbH is Progress Europe gecertificeerd volgens ISO-9001:2008. Als gecertificeerd fabrikant is het voor Progress tevens mogelijk om, op eigen naam, ABE-Gutachten te verkrijgen voor de producten van haar klanten.

Accessoires Personenwagens, Bedrijfswagens en Vrachtwagens
Progress Europe biedt uitgebreide mogelijkheden voor de ontwikkeling van accessoires, voor zowel het exterieur als ook het interieur, van voornamelijk personenwagens, bedrijfs- en bestelwagens en vrachtwagens. Fraaie, veilige en functionele accessoires geven een toegevoegde waarde aan de hoogwaardige uitstraling van het voertuig. De nadruk ligt op het innovatieve design, echter ook bij functionele accessoires wordt de vormgeving niet uit het oog verloren. Alle accessoires uit het omvangrijke programma voldoen aan de hoge eisen die in de EU zijn vastgesteld in wet- en regelgeving.

Toekomstvisie
Door continue in te spelen op de trends en ontwikkelingen, maar ook de bereidheid tot het nemen van afgewogen risico's en het efficiënt organiseren van haar bedrijfsprocessen ziet de, in Vaassen gevestigde, producent de toekomst vol vertrouwen tegemoet en verwacht de komende jaren nog nauwer te samenwerken met diverse automobielfabrikanten (O.E.M.'s).

------------------------------

Scania Nederland B.V. / Scania Belgium n.v. - s.a.
Progress Europe is trots op haar 'kleine' bijdrage - in de vorm van een designplaat achterwand cabine en een genummerde badge set - voor de Scania Red Passion Limited Edition.

------------------------------

Kia Motors Nederland B.V.
Progress Europe is er trots op dat zij een bijdrage heeft mogen leveren aan het succesvolle Kia Picanto R-Cross Actiemodel van Kia Motors Nederland B.V.
De R-Cross komt in een beperkte oplage beschikbaar en is voorzien van een unieke badge met een Limited Edition nummer.

------------------------------

Volkswagen Zubehör GmbH
Voor VW Zubehör GmbH heeft Progress Europe diverse accessoires voor de UP! mogen ontwikkelen. Deze delen zullen geleverd worden via het VW Zubehör kanaal. 

------------------------------

Daimler AG-Mercedes- Benz
Daimler AG heeft voor de onlangs geïntroduceerde Mercedes Citan, een kleine bestelwagen,  Progress Europe de opdracht gegeven om voor deze auto een aantal hoogwaardige roestvrijstalen exterieur- en interieurdelen te ontwerpen.  Samen met het Mercedes designteam hebben wij een fraai "Chroom Pakket” kunnen ontwikkelen die de Citan zeker zal onderscheiden van zijn concurrenten.

------------------------------

Volvo Car Corporation
Met trots mogen wij meedelen dat Progress Europe een groot project voor Volvo Car Corporation heeft binnengehaald voor een nieuw te introduceren model.

------------------------------

Adam Opel AG
In samenwerking met Adam Opel AG en Chevrolet Europe heeft Progress Europe de laatste maanden hard gewerkt om voor de Opel Mokka en zijn equivalent de Chevrolet Trax een Running Board te ontwikkelen.

------------------------------

Suzuki
Voor de in oktober 2013 te introduceren "Cross-Over” SX4 gaat Progress Europe in samenwerking met een 5-tal Suzuki importeurs een indrukwekkend aantal nieuwe Roestvrijstalen accessoires ontwikkelen.

------------------------------

Iveco S.p.A.
Voor Iveco S.p.A. heeft Progress Europe enkele roestvrijstalen styling accessoires ontworpen voor Iveco Stralis Hiway.
ISO 9001:2008/KBA

------------------------------

Subaru Europe NV/SA
In juni 2013 brengt Subaru Europe een 5-tal, door Progress Europe, nieuw ontwikkelde accessoires voor de Subaru Forester op de markt. De ontwikkeling hiervan heeft tot resultaat geleid dat zelfs de fabriek in Japan (Fuji Heavy Industries) deze Forester accessoires heeft vrijgegeven. Als gevolg hiervan zullen deze ook buiten Europa verkocht gaan worden.

------------------------------

SIDE FX - THE NEW GENERATION OF SIDE STYLINGProgress Europe - een eersteklas design- en productiebedrijf in de "automotive” sector – is trots op het feit een compleet nieuw productconcept te kunnen introduceren voor de huidige generatie SUV's, Crossovers en personenwagens.

Het actuele aanbod treeplanken is de laatste tientallen jaren vrijwel ongewijzigd gebleven. In eerste instantie bedoeld als een functionele aanvulling op traditionele, hoge 4x4 terreinwagens en pick-ups, terwijl de huidige generatie treeplanken weinig relevantie of aantrekkelijkheid te bieden heeft aan de gebruikers van de actuele moderne, gestileerde, veelzijdige voertuigen.

Daarom heeft Progress dan ook één van de leidinggevende Duitse designbureaus in de arm genomen om een totaal nieuw treeplankconcept te creëren met als resultaat dat Progress Europe nu haar eigen NIEUWE treeplank, de zogenaamde SIDE FX, kan presenteren. Bogend op haar jarenlange productie ervaring heeft Progress Europe het design verwezenlijkt in een uniek, veelzijdig NIEUW lichtgewicht aluminium product: SIDE FX.

De fantastisch nieuwe SIDE FX is beschikbaar voor toepassing op onder andere de onderstaande modellen:

 • BMW X series
 • Audi Q series
 • VW Tiguan, Touareg
 • Range Rover Evoque
 • Kia Sportage
 • Hyundai iX 35

Door het gebruik van een uniek modulair systeem kan Progress Europe de nieuwe SIDE FX in verschillende vormen vervaardigen. De flexibiliteit in design en stijl stellen Progress in staat snel in te spelen op elke aanvraag voor een NIEUWE SIDE FX voor de meest actuele modellen SUV's, Crossovers of personenwagenmerken.